Emil Boc: Guvernul are termen 3 februarie 2010 pentru elaborarea Legii pensiilor

Executivul a decis, în cea mai recentă şedinţă de Guvern, să definitiveze elaborarea Legii pensiilor până pe 3 februarie 2010, pentru a trimite proiectul spre adoptare la Parlament, a declarat luni (25 ianuarie 2010), primul-ministru Emil Boc.

„Am decis în ultima şedinţă de Guvern ca pe 3 februarie Guvernul să adopte forma finală a Legii reformei sistemului de pensii după toate discuţiile pe care le-am purtat la toate palierele şi nivelurile, astfel încât Parlamentul să aibă, la începutul sesiunii, spre dezbatere acest proiect extrem de important pentru România şi asigurarea sustenatibilităţii sistemului de pensii, fără privilegii şi fără discriminări”, a spus Emil Boc.

Citește și
3 Comentarii
 1. Gica Contra din Galati spune

  Conform Legii 52/2003 art. 6 alin 2 (Transparenta deciziilor ) avizarea si adoptarea unui act normativ se face la 30 zile de la data publicarii in mod oficial. Ministerul muncii a publicat forma finala a proiectului de lege in 27 01 2010 (dupa ce a corectat art. 11 ) deci poate aproba aceasta lege in Guvern in data de joi 25 feb. 2010 !!!! Deci BOC este un repetent la cunoasterea legilor !!1

 2. JUSTITIA spune

  DOMNUL PRIM MINISTRU , care afirma ca este absolvent de drept , nu ne-a convins ca este si practician ! Nu cunoaste nici cele mai elementare articole din legi.Nu cunoaste Constitutia.Nu cunoaste ! sau nu vrea sa cunoasca realitatea!
  Doreste Lege de pensie unitara ? Este oare posibil ? In timp ce unii au invatat cate 16… 18 ! ani! au avut functii importante , multa raspundere , viata in pericol !! sa aiba aceeasi pensie? cu cei care au 4 clase ?, au muncit…cativa ani, iar contributia la fondul de asigurari sociale a fost la fel de putin ??? Se leaga de 1 PENSIE DE 300 MILIOANE !! Cate sunt f.f.f mari ??? Putine ! MAXIM ! 3000 de pensii !!din 5 milioane !!Cu astia se redreseaza economia tarii ?? DAR ! cati pensionari pe caz de boala !sanatosi !sunt? Cate persoane! bune de munca ! primesc ajutoare sociale? Ce fac acestia pentru banii primiti…pomana ??Ar putea , macar sa faca curatenie pe strazi…ca nu trebuie un mare efort !

 3. MAMA spune

  SE CUNOASTE ? CA IN ROMANIA EXISTA SI PERSOANE CU HANDICAP GRAV , DIN NASTERE ???
  NU au muncit niciodata!Nu pot !Si ei sunt oameni !Au si ei dorinte , nevoi !Nu este vina lor! ca sunt asa !!S-a gandit cineva la ei ? Ei la ce categorie sunt incadrati ??? Salariati ? Nu ! Pensionari ? Nu ! Familia care are un astfel de bolnav ! ce ajutor primeste ? Sub ce forma?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata