Eugen Teodorovici a întrerupt în mai multe rânduri audierea lui Florin Cîțu

Audierea ministrului desemnat al Finanțelor Florin Cîțu în comisiile de buget reunite a fost întreruptă în mai multe rînduri de ministrul demis al Finațelor Eugen Teodorovici, care s-a remarcat și prin folosirea unor termeni inadecvați.

„Cu mine s-a terminat. Îmi plac c….., dar nu blonde”, a spus la un moment dat Teodorovici; nu este clar la ce s-a referit.

Ulterior, la ieșirea din sală, Teodorovici a negat că a folosit termeni nepotriviți: „Vă spun și dumneavoastră că n-am spus acest lucru”,

Florin Cîțu, ministrul desemnat al Finanțelor a primit aviz negativ din partea comisiilor pentru buget ale Parlamentului.

În timpul audierilor, Florin Cîțu a fost caracterizat drept „mincinos” sau „zvonist”, i s-a reproșat că a fost „capul umflării ROBOR„, pentru ca băncile să câștige, și că a anunțat că România va avea „soarta Venezuelei” sau creșteri majore ale inflației, fără ca aceste lucruri să se întâmple.

Cîțu a prezentat în timpul audierilor în Parlament un document oficial care arată că nu există divergențe între el și Banca Națională a României.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata