Eureko continuă programul naţional „Dincolo de business: despre oameni, despre încredere”

Grupul financiar Eureko a prezentat, joi, 4 martie, la Iaşi, programul naţional  „Dincolo de business: despre oameni, despre încredere”, ce vizează cele mai importante oraşe din ţară.

.

Evenimentul organizat la Iaşi a cuprins două etape – o întâlnire cu studenţii ieşeni şi o recepţie pentru top managementul domeniului de afaceri din zona de nord-est a ţării.

Cea de-a doua componentă a programului a vizat întâlnirea dintre reprezentanţii mediului de afaceri din regiunea de nord-est a ţării şi specialiştii Eureko, KPMG şi cei ai Stanton Chase. Astfel, întâlnirea de la Iaşi s-a conturat pe subiecte precum avantajele fiscale şi metodele de atracţie şi retenţie a angajaţilor prin oferirea de bonusuri din sfera asigurărilor de pensie, de sănătate sau de viaţă.

Studenţii ieşeni au discutat cu specialiştii Eureko şi cei ai companiei de recrutări Stanton Chase despre piaţa muncii din România, despre posibilităţile şi oportunităţile de care pot beneficia. Mai mult, aceştia au primit sfaturi pentru a şti cum să-şi construiască o carieră de succes.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata