Felix Crudu Teşloveanu, director general al Rompetrol Rafinare, începând cu 1 ianuarie 2020

Felix Crudu Teşloveanu a fost numit director general al Rompetrol Rafinare SA, funcţie pe care o va prelua, începând cu 1 ianuarie 2020, de la Yedil Utekov, care va rămâne membru al Consiliului de Administraţie al Societăţii şi va prelua funcţia de director Producţie şi Servicii Industriale, conform unui comunicat remis, miercuri, Bursei de Valori Bucureşti.

Felix Crudu-Tesloveanu este absolvent al Facultăţii de Management Comercial din cadrul Universităţii „Dimitrie Cantemir” din Constanţa. El a fost directorul Cabinetului Operaţional şi principalele sale atribuţii au fost coordonarea şi monitorizarea implementării proiectelor din cadrul business unit-ului operaţional în conformitate cu strategia Grupului KMG International.

Acesta lucrează în Grupul KMG International din anul 1988, îndeplinind diferite atribuţiile – iniţial la nivel operaţional, deţinând poziţiile de manager de Staţie, coordonator zonal, coordonator regional de Vânzări şi până la nivel de management, parcurgând succesiv treptele de manager regional de Vânzări, director de vânzări, director de operaţiuni şi director general al Rompetrol Downstream SRL. De asemenea a deţinut şi poziţia de manager general al Rompetrol Moldova şi Rominserv Valves IAIFO.

Începând cu 12 iunie 2014, Utekov Yedil a fost numit director general al Rompetrol Rafinare S.A. În perioada decembrie 2012 – iunie 2014, Yedil Utekov a deţinut simultan funcţia de director general adjunct al societăţii şi pe cea de director general al Rompetrol Petrochemicals S.R.L. – societate deţinută integral de Rompetrol Rafinare SA (din 13 noiembrie 2013).

Înainte de a se alătura Grupului KMG International, Yedil Utekov a acumulat o experienţă de peste 10 ani în industria de petrol şi gaze, lucrând pentru companii importante din Kazakhstan, precum Agip KCO şi rafinăria din Atyrau, parte a KazMunayGas – compania naţională de petrol şi gaze din Kazakhstan.

Sursa foto: profit.ro

Sursa: agerpres
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata