Femeia care a murit în accidentul aviatic din Cluj era medic rezident în anul V la Institutul Medico-Militar

Femeia care a murit în accidentul aviatic din Cluj era medic rezident în anul V la Institutul Medico-Militar din Bucureşti şi efectua un stagiu de pregătire la Spitalul Fundeni, informează MApN.

„Sublocotenentul Aurelia Ion, ofiţer-student în anul V la Institutul Medico-Militar din Bucureşti, a decedat luni, 20 ianuarie, în urma accidentului aviatic ce a avut loc în Pasul Ursoaia, judeţul Cluj. Aurelia Ion, în vârstă de 23 de ani, efectua un stagiu de pregătire la Spitalul Fundeni. De-a lungul studiilor, tânăra s-a implicat voluntar în numeroase activităţi pe linie medicală. Conducerea Ministerului Apărării Naţionale transmite condoleanţe familiei îndoliate”, precizează MApN într-un comunicat remis, marţi.

Un avion de tip BN 2 cu şapte persoane la bord s-a prăbuşit luni seară în zona comunei Beliş din judeţul Cluj.

În avion se aflau pilotul Adrian Iovan, copilotul şi o echipă de cinci medici de la Institutul Clinic Fundeni şi de la Spitalul Elias. Medicii erau transportaţi la Oradea, unde urmau să participe la o operaţie de prelevare de organe pentru transplant.

Pilotul Adrian Iovan şi o tânără, medic rezident, şi-au pierdut viaţa în urma accidentului aviatic. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata