Festivalul „Bucureştii lui Caragiale” începe cu două parade

Festivalul „Bucureștii lui Caragiale” începe sâmbătă, 28 iunie, cu defilarea Paradei Circului de Stat Globus și a Teatrului Masca, potrivit unui comunicat al Municipalității.

Parada Circului de Stat Globus va porni din piața Națiunile Unite către Centrul Istoric, iar Parada Teatrului Masca va avea ca punct de plecare strada Franceză. Punctul de întâlnire al celor două parade este intersecția străzilor Stavropoleos și Poștei.

Ca și anul trecut, festivalul va aduce în fiecare zi pe scena din centrul istoric și la restaurantul La Conu’ Iancu de la Hala Traian spectacole de teatru de comedie, clasic și modern, teatru de revistă, spectacole de circ, music-hall, stand-up comedy și varietăți muzicale.

Spectacolele de teatru în aer liber pregătite în cadrul evenimentului însumează 32 de titluri și 139 de reprezentații, scenografii ce au încântat publicul de-a lungul timpului, dar și actori renumiți și îndrăgiți precum Maia Morgenstern, Mihai Mălaimare, Radu Gheorghe, Anca Sigartău, Marius Florea Vizante și mulți alții, toate acestea alături de acrobați, dresori, echilibriști și iluzioniști.

Cea de a III-a ediție a festivalului este dedicată aniversării a 555 de ani de atestare documentară a Capitalei.Desfășurat până pe 14 septembrie, evenimentul este organizat de Primăria Capitalei prin Administrația Monumentelor și Patrimoniului Turistic. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata