Festivalul dulciurilor gourmet, Sweet Fest, începe vineri

Festivalul dulciurilor gourmet, Sweet Fest, revine cu o ediţie specială de Valentine’s Day, în perioada 14-16 februarie, la Hanul lui Manuc, în centrul istoric al Capitalei.

Sweet Fest readuce în prim plan tradiţia cadourilor şi delicateselor artizanale, printre acestea numărându-se specialităţi de praline belgiene şi de trufe, variaţiuni de ciocolată artizanală cu trandafiri, foiţă de aur sau cu fructe exotice, clătite franţuzeşti pregătite pe loc, cupcakes, prăjituri tradiţionale, cafea, ceaiuri şi multe alte cadouri.

În premieră vor fi prezente şi reţete cu ingrediente afrodisiace, sesiuni de live cooking şi concursuri cu premii.

„Vom avea dulciuri felurite, de la praline la prăjituri şi ciocolată de casă şi specialităţi cu trufe, tema acestora urmând să fie ziua Sfântului Valentin. La festivalul dulciurilor vor fi prezenţi comercianţi din toată ţara, de la Arad, Braşov, Baia Mare, Bucureşti etc. Nu vor lipsi nici prăjiturile realizate după reţete tradiţionale româneşti în acest sens urmând să fie prezente la Sweet Fest o cofetărie din Târgovişte şi una din Baia Mare”, a declarat Sebastian Teodoru, organizatorul Sweet Fest.

Sweet Fest – ediţia de Valentine’s Day debutează vineri, 14 februarie, de la ora 10,00, şi se încheie duminică, 16 februarie, la ora 19,00. Accesul vizitatorilor este gratuit în toate zilele festivalului, între orele 10,00 şi 19,00. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata