Fetiță fără mamă, umilită și jignită de educatoare, în București

Copii de 4 ani, înjurați, jigniți și umiliți chiar de la educatoarea ce ar fi trebuit să le fie mână de ajutor.

Această întâmplare s-a petrecut la o grădiniță din București unde aceste lucruri erau o obișnuință pentru educatoare dar și pentru copiii ce au trebuit să suporte tratamentele oribile aplicate de aceasta.

Un părinte a ascuns în hăinuța unuia dintre copii un reportofon și a dezvăluit public tot ce se întâmpla în clasă.

“Taci odată din gură că numai gura ta se aude! Iară vorbeşti ca ţaţele? Ieşi afară de-acolo! Râzi că proasta întruna că aşa te duce capul ăla sec pe tine. Suntem la masă, fată, nu mai vorbeşti neîntrebată ca zăpăcita! Pune mâna şi mănâncă, că-ţi dau vreo câteva acuma de nu te vezi. Tot tu plângi? Du-te acolo la locul tău şi cântă cu copiii”, au fost doar câteva din vorbele spuse de Venera Tecar la masa de prânz a copiiilor de la grădinița Dumbrava Minunilor din București.

″N-am putut să le ascult de la cap la coadă… m-au lăsat mut! Am zis că e imposibil aşa ceva. Cu tot felul de jigniri care nu trebuie spuse unor copii de patru ani”, au fost declarațiile unuia dintre părinți.

De asemenea, educatoarea a aplicat aceleași tratamente și unei fetițe orfane de mamă fără să se gândească la urmele ce le poate lăsa imprimate în psihicul fetiței de 4 ani.

Preluare articol de pe Glow.ro: Citeste continuarea aici

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata