Fiica pilotului Adrian Iovan a venit la SML Alba; a îndeplinit formalităţile pentru ridicarea trupului acestuia

Fiica pilotului Adrian Iovan, decedat în accidentul aviatic din Munţii Apuseni, s-a prezentat miercuri la Serviciul de Medicină Legală (SML) Alba pentru a îndeplini formalităţile necesare transportului sicriului cu trupul neînsufleţit al tatălui său la Bucureşti.

Aceasta a venit cu avionul de la Bucureşti până la Cluj-Napoca, iar la Alba Iulia a ajuns cu maşina unui prieten de familie. Tânăra nu a făcut nicio declaraţie presei.

Ea a mers la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia de unde a primit un certificat care se eliberează în cazul morţilor violente. Ulterior a plecat cu maşina spre comuna Horea, zonă în care avionul pilotat de tatăl său s-a prăbuşit, de unde va ridica de la primărie certificatul de deces.

Sicriul cu trupul neînsufleţit al pilotului va fi transportat în cursul zilei de miercuri cu maşina unei firme de pompe funebre din Alba Iulia la Bucureşti.

Două persoane – pilotul Adrian Iovan şi Aurelia Ion, medic rezident – au decedat şi cinci au fost rănite după ce aeronava de tip BN 2 în care se aflau s-a prăbuşit într-o zonă împădurită din Apuseni, în zona Vârfului Petreasa, la peste 1.200 de metri altitudine. Cele şapte persoane aflate la bordul aeronavei, doi membri ai echipajului şi cinci medici, se deplasau la Oradea pentru o operaţie de prelevare de organe pentru transplant.

Pilotul Adrian Iovan a murit ca urmare a unui şoc traumatic şi şoc hiportermic, potrivit necropsiei efectuate marţi la Serviciul de Medicină Legală Alba. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata