Fiicele lui Dan Voiculescu contestă în instanţă sechestrul din dosarul ICA

Fiicele lui Dan Voiculescu, Camelia și Corina Voiculescu, au depus joi, la Tribunalul București, două contestații la executare în legătură cu sechestrul pus pe mai multe bunuri în dosarul ICA, prin decizia definitivă a Curții de Apel București.

Tribunalul București va judeca cele două contestații în datele de 25 și 29 august.

Acțiunea vine după ce unul dintre avocații familiei Voiculescu, Maria Vasii, a anunțat miercuri că va fi atacată decizia instanței de punere sub sechestru a mai multor bunuri, printre care se află și imobilul din str. București — Ploiești nr. 25—27, unde funcționează televiziunile din trustul Intact.

Curtea de Apel București a dispus, săptămâna trecută, printr-o decizie definitivă, confiscarea mai multor proprietăți, terenuri și imobile aparținând lui Dan Voiculescu, ‘care vor trece în patrimoniul statului libere de orice sarcini’.

Printre bunurile confiscate se află ‘imobilul teren intravilan în suprafață de 29.220,03 metri pătrați, situat în București, sector 1, strada Gârlei nr.1D și a construcțiilor aferente’, precum și a altor două și a construcțiilor aferente acestora, în suprafață de 4.457 de mp și respectiv de 3.000 de mp, ambele situate în București, sector 1, strada Gârlei, nr. 1B.

Judecătorii au mai decis confiscarea imobilului situat în șoseaua București — Ploiești, nr. 25 — 27, sector 1, compus din teren în suprafață de 4184,41 mp și construcție de 3.140 mp edificată pe o suprafață construită la sol de 1986,25 mp, care vor trece în patrimoniul statului liber de orice sarcini. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata