Firea: Pentru o conducere interimară în PSD nu voi candida. Nu vânez funcții

Gabriela Firea a declarat, marți seară, că nu va candida la funcția de președinte interimar al PSD, dacă Viorica Dăncilă va demisiona. Ea a adăugat că „nu vânează funcții și privilegii”.

„Pentru o conducere interimară nu voi candida, în cazul în care se va pune această discuție în CEx. Nu voi merge pe această idee. Pentru Congres analizez. Voi discuta cu colegii mei din Ilfov. Pentru o funcție interimară nu. Nu vânez funcții, privilegii. Pentru Congres, mă voi gândi”, a spus Viorica Dăncilă, la intrare în sediul PSD.

Ea a subliniat că un Congres în PSD ar trebui să se organizeze cât mai rapid.

„Cât mai repede, pentru că orice zi întârziere, orice săptămână întârziere, și în care publicul ne vede discutând în camere separate, acest lucru nu ne fac bine și nu putem să spunem că vom reforma”, a completat Firea.

Ședința CEx are loc, marți seara, la sediul PSD din Kiseleff.

Marcel Ciolacu a avut o întâlnire cu Viorica Dăncilă, luni, pe care ulterior a anunțat-o pe Facebook și i-a comunicat că se va întâlni cu liderii organizațiilor județene. Surse politice au declarat, pentru MEDIAFAX, că Viorica Dăncilă ar fi acceptat să demisioneze de la șefia PSD, în schimbul unul loc pe lista la alegerile parlamentare și șefia organizației de femei.

Marcel Ciolacu ar vrea să preia interimar șefia partidului, iar Paul Stănescu interimar pe cea de secretar general al PSD.

Sursa foto: digi24.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata