Firma înfiinţată de Bogdan Chirieac: încă 5,5 milioane lei de la stat

Firma înfiinţată de Bogdan Chirieac va încasa 5,5 milioane de lei de la Serviciul de Telecomunicaţii Speciale (STS). Suma se adaugă celor 24 de milioane de euro pe care STS i-a vărsat începând cu 2006 în conturile acestei societăţi, informează Evenimentul Zilei.

 

Aflată în trecut în proprietatea familiei jurnalistului, firma denumită Centrul pentru Servicii de Radiocomunicaţii (CSR) e distribuitorul autorizat al produselor Motorola. Noul contract, încheiat prin negociere directă, a fost semnat pe 5 martie. CSR urmează să se ocupe de extinderea ariei de acoperire TETRA, sistem implementat în România în anul 2000.

Acesta este al cincilea contract pe care CSR îl semnează anul acesta cu o instituţie a statului, după ce în portofoliul de clienţi ai firmei au intrat recent Ministerul Apărării (300.000 de euro) şi cel al Finanţelor (150.000 de euro) şi Autoritatea Navală Română (50.000 de euro).

Partenerul elveţienilor

Bogdan Chirieac susţine că nu mai are nicio legătură nici cu CSR, nici cu noul contract.

Am vândut acţiunile pe care le aveam în această firmă încă din anul 2008. Tranzacţia s-a făcut la Bucureşti, la notar, am încasat contravaloarea participaţiunilor şi nu m-a mai interesat ce fac noii acţionari. Despre contractul ăsta am aflat din presă”, a precizat Chirieac.

El nu a dat detalii despre noii proprietari. Oficial, firma este deţinută în prezent de o societate din Elveţia – Swiss Technology Financing AG.

Registrul elveţian al companiilor nu afişează, însă, nicio firmă cu acest nume.

Citește și
3 Comentarii
  1. pensionar spune

    BAN LA BAN TRAGE, PADUCHE LA PADUCHE.ASTA E CAPITALISMUL.CATEVA MII O DUC CA IN PARADIS RESTUL GENOCID SUFERINTA, BLESTEME CA NE-AM NASCUT IN ROMANIA, CONDUS DE DICTATORI, SI PROFITORI.

  2. Monica spune

    Dan Diaconescu in puscarie,dar acest individ liber la furat,ne mira oare in ce tara traim? nu,nu ne mira atat timp cat tara se afla intr o saracie lucie.

  3. iuliana stefanescu spune

    bogdan chireac este un personaj absolut hidos , amintindu-ne de limbajul pe care il folosea in convorbirea cu seful ani; cine il invita la emisiuni (postul realitatea), face un mare deserviciu acestui popor bolnav de minciuna ,saracie si lehamite; poate are totusi macar un prieten adevarat ,care sa-i spuna ca ne provoaca multa sila prin aparitiile lui si ca ar fi mai bine sa se retraga intr-o crescatorie de melci, cam asta este impresia pe care ne -o lasa; omul asta nu are rusine ,nici coloana vertebrara, nu are Dumnezeu;

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata