Firme de autobuze și antrenori care se confruntă cu dificultăți financiare din cauza coronavirus

Firma de autobuze Travel de Courcey a intrat în administrare, acuzând o „prăbușire” a numărului de pasageri din cauza pandemiei.

Cu sediul în Coventry, cu 180 de angajați, se consideră a fi cea mai mare companie privată de autobuze și autocare din Midlands.

Acesta a spus că pasagerii nu s-au întors în număr suficient după o cădere „bruscă” la începutul blocajului. Firma Warwickshire, Johnsons Coaches, a declarat că încearcă să reducă 78 de locuri de muncă din cauza scăderii numărului de pasageri.

John Johnson, director comercial al companiei de 110 ani, condusă de o familie, a declarat că funcționează cu 25% și nu au mai operat o vacanță din martie.

„Zi profund de tristă”

El a spus că situația este „oribilă” și că nu își poate permite să aștepte până când schema guvernului de permisie se încheie în octombrie, deoarece nu își pot permite apoi să plătească evoluția angajaților lor.

Travel de Courcey, condus de familia de Courcey, operează servicii la spitale, școli, Arena Ricoh și NEC. Înființată în urmă cu 48 de ani, compania a spus că a înțeles prudența în ceea ce privește transportul în comun, dar că funcționează servicii goale și „nu avea nicio alternativă”.

Adrian de Courcey, director executiv și fiul fondatorului companiei, au descris-o drept o „zi profund de tristă”.

„Am evaluat ca toate aspectele activității noastre să meargă înainte și este clar că, datorită reducerii serviciilor noastre și a numărului de pasageri foarte redus, nu am avut altă alternativă decât să intrăm în procesul de administrare.”

Compania de insolvență Poppleton și Appleby a fost numită în calitate de administrator.

Sursa: bbc
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata