Fiscul îşi deschide magazin şi vinde la preţuri modice produsele confiscate

O piaţă a chilipirurilor, chiar sub nasul autorităţilor, îşi aşteaptă cumpărătorii. Pentru cine ştie să caute, depozitele Fiscului sunt pline de bunuri confiscate care pot fi cumpărate la preţuri modice.

.
Pantofi, rochii, ciorapi, cămăşi, pulovere, chiloţi, pături, plăpumi, jucării pentru copii şi alcool, la preţuri de câteva ori mai mici decât pe piaţă – nu este oferta de cumpărături a vreunui supermarket, ci doar o mică parte din produsele confiscate de Fisc şi scoase la vânzare.

Cea mai mare parte a mărfii nu este de calitate superioară, aşa că „fiţoşii” nu au ce căuta în depozitele Direcţiilor Generale ale Finanţelor Publice din toate judeţele, inclusiv Capitală, acolo unde se găsesc asemenea produse.

În condiţii normale, nu se valorifică mai mult de 32% din această marfă. Noi ne-am propus să ajungem măcar la un grad de valorificare de 50%, cu condiţia să promovăm mai bine această componentă a activităţii noastre”, ne-a declarat Sabina Zereş, consilierul preşedintelui Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF)

La prima vedere, pentru cine nu este interesat de calitate, să cumperi o pătură cu 5 lei ori o pereche de pantofi cu cel mult 35 de lei este un adevărat chilipir. Reducerea poate fi însă şi mai mare, în cazul în care stocul respectiv nu se valorifică în perioada stabilită. Astfel, pantofii de 35 de lei vor costa cu 30% mai puţin după o lună, dacă au rămas în rafturile magazinului, iar după cinci luni de la data primei evaluări, preţurile produselor pot coborî chiar cu 75%.

Depozitul Fiscului din judeţul Iaşi este situat în Str.Anastasie Panu nr.26.

Integral în Gândul

Citește și
4 Comentarii
 1. luminita spune

  adresa ANASTASIE PANU 26 este cea a hotelului EUROPA …?

 2. OLARU CONSTANTIN spune

  unde este mai exact acest magazin al fiscului in iasi?

 3. andreea spune

  poate cumpara ori cine,sau prin firma?

 4. kostyn spune

  poate sa cumpere oricine vrea sa trebuie sa aiba firma?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata