Florin Pancovici si-a gasit fiul spanzurat in scara blocului

Florin Pancovici traieste o adevarata drama. Fostul jucator al Petrolului si-a aasit fiul decedat in scara blocului in care cei doi locuiau. Sebastian s-a spanzurat, avand doar varsta de 16 ani.

Pancovici a incercat sa-l resusciteze, dupa ce a taiat sfoara. Insa a fost prea tarziu. Medicii au ajuns la fata locului, dar nu au mai putut face absolut nimic pentru a-l tine in viata.

Sebastian era elev la cel mai renumit liceu din Ploiesti, Ion Luca Caragiale. Baiatul, care fusese infiat, se pare ca suferea o depresie, care l-a adus in starea de a se sinucide.

„Nu stim de ce Sebastian a ales sa faca acest gest. Suntem disperati! Suntem distrusi! Politia urmeaza sa stabileasca de ce fiul meu s-a sinucis. Asteptam si noi”, au fost primele declaratii ale lui Florin.Se pare ca adolescentul a lasat un bilet de adio pentru familia sa. Fiul lui Florin Pancovici ar fi recurs la acest gest extrem deoarece se implinea un an de cand murise iubita lui, iar in biletul de adio ar fi spus ca el nu poate trai fara ea.Pancovici se afla inca in activitate. Evolueaza in Liga a patra Prahova, la AFC Brebu. In cariera, el a mai jucat la Petrolul, Petrolul Teleajăn, FC Bihor, FC Vaslui, Inter Gaz Bucuresti, Nistru Otaci (Republica Moldova) si Minerul Lupeni.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata