Florin Piersic, invitatul special al lui Ştefan Hruşcă în concertul de Crăciun

Actorul Florin Piersic este invitatul special al lui Ștefan Hrușcă în concertul „Hrușcă – Colinde Tradiționale De Crăciun”, care va avea loc pe 15 decembrie la Sala Palatului din București.

„Pentru a aduce spiritul magic al Crăciunului mai aproape de sufletele românilor, celui mai îndrăgit colindător i se va alătura maestrul Piersic. Actorul nu poate sta nicio clipă departe de scenă și a acceptat cu drag invitația lansată de Ștefan Hrușcă. Verva și voioșia lui Piersic vor fi cu siguranță elemente ce vor face seara de 15 decembrie și mai frumoasă decât se preconizează a fi”, informează un comunicat Project Events remis joi.

În afara concertului de la București, turneul lui Ștefan Hrușcă va trece prin orașele Câmpulung Muscel, Pitești, Buzău, Ploiești, Slobozia, Constantă, Brăila, Galați, Focșani, Bacău, Botoșani, Suceava, Brașov, Alba Iulia, Cugir, Zalău, Cluj-Napoca, Arad, Timișoara, Roman, Iași, Vaslui.

Biletele se găsesc în toată rețeaua Biletoo, în București la Magazinul Biletoo.ro din Unirea Shopping Center, librăriile Librarium și Eminescu, magazinele Flanco, Muzica și Diverta, Sala Palatului, Palatul Național al Copiilor și magazinul BiletFan. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata