Fostul director general al „Electrica”: sex-şantaj de 910.000 euro

Corneliu Stan, fost director general al Electrica, i-a dat unui partener de afaceri aproape un milion de euro pentru a nu divulga escapadele amoroase. Stan ar fi obţinut fabuloasa sumă de la prieteni şi colegi. Orgii sexuale la Madrid, fotografii compromiţătoare şi fapte de corupţie. Acesta este tabloul şantajului făcut asupra unui director de la Electrica, scrie Adevarul.ro.

 

Preţul „tăcerii” presupusului şantajist: 910.000 de euro plătiţi cash şi alţi 600.000 de euro promişi. Provenienţa banilor: împrumuturi, după cum susţine oficialul Electrica, Corneliu Stan, care este şi autorul denunţului la DNA.

Cândva prieteni, Corneliu Stan (60 de ani) şi presupusul şantajist Tonea Chiriac (53 de ani) se învârteau printre o serie de oameni de fotbal, cum ar fi administratorul delegat al echipei Dinamo, Cornel Dinu, sau impresarul Victor Becali.

Corneliu Stan a ocupat funcţiile de director general al societăţii Electrica (între aprilie 2007 şi februarie 2009), director general adjunct (între februarie şi august 2009), iar din august 2009 este director proiecte surse regenerabile.

„Deoarece nu mai aveam de unde să mă împrumut, iar Tonea îmi cerea în continuare bani, aplicându-mi tot timpul şi o dobândă de 20%, având în vedere că nu mai suportam acest calvar, în luna iunie 2009 am decis să fac denunţ”, a declarat Stan la DNA. Corneliu Stan ne-a spus că cei 910.000 de euro pe care i-a dat lui Chiriac „sunt bani împrumutaţi de la prieteni şi colegi”. „Acum trebuie să muncesc să-i dau înapoi”, a spus directorul.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata