Fotbal: Câinele roşu Spike, noua mascotă a clubului Dinamo

FC Dinamo Bucureşti şi-a prezentat luni, în cursul unei conferinţe de presă, noua mascotă a clubului – câinele roşu Spike -, care va fi prezentă la toate partidele de pe teren propriu ale echipei de fotbal din şoseaua Ştefan cel Mare şi la evenimentele şi întâlnirile cu suporterii, sesiuni de poze şi autografe.

Totodată, Dinamo a lansat o nouă identitate a site-ului oficial al clubului, creată special pentru fanii săi. Structurat pe patru piloni principali (conţinut editorial, o platformă de ticketing, o platformă socială ‘Fan Zone’ destinată suporterilor şi un magazin online de unde se pot cumpăra produse promoţionale cu însemnele clubului), noul FCDinamo.ro le permite fanilor dinamovişti să dialogheze, să socializeze atât între ei cât şi cu jucătorii echipei. Mai mult, dinamoviştii care folosesc noua platformă pentru a cumpăra bilete la meciuri sau produse promoţionale vor primi puncte de loialitate pe care le vor putea folosi la cumpărături ulterioare.

Prezent la eveniment, Ionel Dănciulescu a ţinut să le transmită fanilor faptul că părerea lor contează şi îi aşteaptă pe noua platformă pentru a comunica. ‘Vorbim despre site-ul oficial al clubului într-o nouă prezentare, creat pentru milioanele de suporteri dinamovişti. Prin acest proiect ne dorim să fim cât mai aproape de suporterii dinamovişti adevăraţi.

E un site unde suporterii pot comunica, socializa. Va fi un mediu în care suporterii îşi pot exprima liber opinia, pro sau contra. Pe noul site suporterii îi pot găsi on-line şi pot discuta cu jucătorii echipei. Asta pentru că părerea suporterilor contează foarte mult pentru noi şi ei fac parte din acest nou proiect Dinamo”, a declarat Dănciulescu noul director general al dinamoviştilor.

În cadrul conferinţei de presă, atacantul George Ţucudean a creat prima galerie a suporterilor pe site-ul www.fcdinamo.ro, destinată fanilor din Arad, oraşul său natal: „Am creat galeria suporterilor din Arad pentru că eu sunt din acest oraş, sper să se umple cât mai repede. Voi vorbi şi cu colegii mei care sunt născuţi în alte oraşe să creeze astfel de galerii. Eu voi fi alături de suporteri să discut cu ei, vreau să fiu cât mai aproape de ei”. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata