Fotbal: CFR Cluj, ultima echipă calificată în sferturile Cupei României-Timişoreana

CFR Cluj s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei României-Timișoreana la fotbal, joi seara, în Giulești, după ce a dispus de Rapid București cu scorul de 2-1 (0-1).

Rapid a deschis scorul în minutul 10, prin ”veteranul” Daniel Pancu, după ce portarul Felgueiras respinsese mingea trimisă de fostul internațional la penalty-ul acordat în urma unui duel între Ionuț Rada și Boukaka.

Tade (CFR) a avut o mare ocazie în minutul 31, când a scăpat singur cu portarul Bornescu, dar rapidistul a apărat. Bornescu s-a evidențiat și în minutul 60, la șuturile lui Jakolis și Ceanturia.

Rapid a avut șansa de a încheia conturile (78), dar Mădălin Martin a trimis pe lângă poarta goală, după ce l-a driblat pe Felgueiras.

Un minut mai târziu ocazia s-a răzbunat și CFR a egalat, prin Ferebory Dore, care a reluat în plasă centrarea lui Tiago Lopes (79), iar peste câteva minute georgianul Ghiorghi Ceanturia a marcat golul victoriei echipei clujene (86), după o minge bâlbâită de apărarea giuleșteană.

Finalul meciului a fost unul tensionat, oaspeții terminând meciul în zece oameni, după ce Dore a văzut al doilea cartonaș galben și a fost eliminat.

FC Rapid București — CFR 1907 Cluj 1-2 (1-0), stadion ”Giulești-Valentin Stănescu” — București

Au marcat: Daniel Pancu (10), respectiv Ferebory Dore (79), Ghiorghi Ceanturia (86).
Daniel Pancu a ratat un penalty în minutul 10 (a apărat Mario Felgueiras).
Cartonaș roșu: Ferebory Dore (CFR, 90+1).
Arbitru: Iulian Dima (București); arbitri asistenți: Vlad Bârleanu (București), Stelian Slabu (Brașov): arbitru de rezervă: Eduard Ioniță (Constanța)
Observatori: Dan Petrescu (București) — CCA, Adrian Mihalcea (București) — FRF .

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata