Fotbal: Clubul Concordia Chiajna, amendat cu 10.000 de lei de Comisia de Disciplină

Clubul Concordia Chiajna a fost sancţionat, luni, 14 martie, de Comisia de Disciplină din cadrul Federaţia Română de Fotbal cu 10.000 de lei penalitate sportivă în urma incidentului de la finalul partidei cu Dinamo Bucureşti (3-0) din semifinalele Cupei Ligii.

„În baza art. 83.2.a, raportat la art. 83.7 şi 83.18 din RD, coroborat cu art. 58.1.e şi 56.4.k din ROAF, se sancţionează clubul CS Concordia Chiajna cu penalitate sportivă de 10.000 lei. Cu recurs”, se menţionează în soluţia comisiei publicată, luni, pe site-ul oficial al Ligii Profesioniste de Fotbal.

În minutul 90+1 al partidei Concordia Chiajna — Dinamo, scor 3-0, din prima manşă a semifinalelor Cupei Ligii, la staţia de amplificare a stadionului au fost scandate cuvinte obscene la adresa formaţiei Steaua Bucureşti.

Ulterior, clubul organizator Concordia a anunţat într-un comunicat de presă că nu crainicul stadionului a proferat cuvinte obscene, ci o altă persoană aflată în Loja VIP.

„Clubul Sportiv Concordia Chiajna dezaprobă în mod categoric orice manifestare obscenă la adresa partenerilor de competiţie. Precizăm că momentul este regretabil, cu atât mai mult cu cât nu crainicul stadionului nostru, jurnalistul Horaţiu Ciornei, a adresat acele cuvinte, ci altă persoană aflată în Loja VIP a stadionului, care a folosit fraudulos microfonul staţiei de amplificare, pe care l-a sustras profitând de un moment de neatenţie al crainicului stadionului”, a explicat gruparea ilfoveană. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata