Fotbal: Constantin Gâlcă este noul antrenor al echipei Steaua Bucureşti

Fostul internațional Constantin Gâlcă este noul antrenor al echipei de fotbal Steaua București, informează Dolce Sport.

”Da, sunt noul antrenor al Stelei. M-am înțeles cu domnul Becali. Sper să se concretizeze totul. Nu a fost o negociere grea, este după cum știți comunicativ și sper să avem o colaborarea foarte bună”, a menționat antrenorul.

Întrebat despre obiective, Constantin Gâlcă a spus: ”Primul obiectiv este calificarea în Champions League, apoi este câștigarea campionatului”.

”Nu știm acum ce jucători vor pleca dar oricum o să plece, o să fie alții care vin”, a mai spus el.

”Negocierea a fost prietenoasă, o discuție directă. Merg la echipa la care am fost jucător, la care am avut succes, sper că și în calitate de antrenor o să fie la fel. Problemele financiare ale jucătorilor se vor rezolva. Pentru mine, nu au contat banii, au contat alte lucruri”, a precizat Constantin Gâlcă.

La final, tehnicianul a menționat că ”Nicolae Dică nu o să fie antrenor secund. Am promis fanilor multă muncă și multă disciplină. Becali m-a numit antrenor”.

Gâlcă îl înlocuiește la cârma echipei campioanei pe Laurențiu Reghecampf, plecat la Al-Hilal (Arabia Saudită) după ce a cucerit două titluri cu formația din Ghencea.

Constantin Gâlcă are 42 de ani și a fost jucătorul clubului Steaua București în perioada 1991-1996. Ca antrenor, el a pregătit până acum selecționata Under 17 a României. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata