Fotbal: Dinamo şi Steaua, amendate şi cu peluzele suspendate după semifinala Cupei României

Cluburile Dinamo şi Steaua Bucureşti au fost amendate cu câte 50.000 de lei de către Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal, care a decis în şedinţa sa de miercuri şi ca echipele să dispute două jocuri pe teren propriu fără spectatori în peluze, în urma incidentelor de la manşa secundă a semifinalelor Cupei României-Timişoreana (1-1).

Astfel, Dinamo a fost sancţionată cu programarea a două jocuri pe teren propriu fără spectatori în peluzele stadionului Dinamo şi o penalitate sportiva de 50.000 de lei, în timp ce Steaua a fost sancţionată cu programarea a două jocuri pe teren propriu fără spectatori în peluzele Nord şi Sud, plus sectoarele 16, 17, 18, 26, 27, 28 ale stadionului Steaua, şi o amendă de 50.000 de lei.

Clubul Rapid a primit şi el o amendă de 30.000 de lei, iar sectoarele H şi G ale Peluzei Nord vor fi închise spectatorilor la următoarele două meciuri de pe teren propriu, în urma incidentelor provocate de fanii giuleşteni la meciul din deplasare cu CS FC Clinceni (2-1 pentru Rapid), din 18 aprilie, precizează site-ul FRF. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata