Fotbal: FC Universitatea Craiova a mai pierdut un proces cu FRF

Federația Română de Fotbal (FRF) a obținut o nouă decizie favorabilă într-un proces intentat de FC Universitatea Craiova, club condus de Adrian Mititelu, prin care acesta contesta o serie de articole din Regulamentul Disciplinar al FRF.

Potrivit unui comunicat dat publicității de Direcția Juridică a FRF, Curtea de Apel București a respins miercuri 22 ianuarie cererea SC Fotbal Club U Craiova SA, în insolvență, de a suspenda anumite prevederi ale Regulamentului Disciplinar, referitoare la răspunderea disciplinară a cluburilor de fotbal pentru comportamentul spectatorilor, precum și la obligațiile acestor cluburi de a asigura măsurile de ordine și siguranță în stadion.

”Contrar anunțurilor triumfaliste transmise mass-media, SC Fotbal Club U Craiova SA, în insolvență, se afla în fața unui nou litigiu pierdut în fața FRF, acumulând noi datorii, reprezentate în acest caz de cheltuieli de judecată pe care va trebui să le plătească pentru cererile sale, iată, infirmate de justiție”, precizează comunicatul FRF. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata