Fotbal feminin: Olimpia Cluj-Napoca, pentru a 6-a oară consecutiv campioană a României

Echipa de fotbal feminin Olimpia Cluj-Napoca a câştigat pentru a şasea oară consecutiv campionatul intern, după ce a dispus de Navobi Iaşi cu scorul de 9-0 (2-0), în ultimul meci al fazei play-off care a avut loc duminică, 22 mai, la Cluj Napoca.

Potrivit unui comunicat al clubului, titlul a fost decernat de către primarul Emil Boc, în faţa a peste 100 de suporteri ai formaţiei.

‘Acest titlu, al 6-lea consecutiv pentru echipa Olimpia Cluj-Napoca, vine după o muncă asiduă în care jucătoarele clujence au reuşit, în cele 19 etape (meciul restant din etapa a 5-a se va juca sâmbătă, 28 mai, în deplasare la Târgu Mureş) să acumuleze 35 de puncte, cu 7 mai multe decât principala rivală ASA Târgu Mureş, 18 victorii, un egal şi nicio înfrângere. Până la finalul acestui sezon, fetele antrenate de Mirel Albon vor mai avea de trecut un hop, cel al finalei Cupei României, în care va întâlni, marţi, 24 mai, de la ora 16,30, formaţia ASA Târgu Mureş. Finala va avea loc pe stadionul Michael Klein din Hunedoara”, se arată în comunicat. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES) Foto: olimpiacluj.ro

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata