Fotbal: Flavius Stoican nu mai este antrenorul lui Dinamo Bucureşti

Flavius Stoican nu mai este antrenorul echipei de fotbal Dinamo București, a anunțat miercuri clubul într-un comunicat de presă.

„Azi (miercuri — n. red.), la Rin Grand Hotel, a avut loc o ședință la care au participat conducerea clubului FC Dinamo București, antrenorul Flavius Stoican și finanțatorul echipei din ‘Ștefan cel Mare’, Ionuț Negoiță. În urma discuțiilor purtate, FC Dinamo București și antrenorul Flavius Stoican au decis rezilierea pe cale amiabilă a contractului de muncă al tehnicianului”, informează comunicatul.

Stoican, care pe 24 noiembrie va împlini 38 de ani, antrenează de anul trecut prima echipă a lui Dinamo, după ce a pregătit formația secundă a clubului.

Dinamo București este în acest moment pe locul 6 în clasamentul Ligii I și a înregistrat mai multe rezultate slabe în ultima perioadă. Echipa a fost eliminată din Cupa României de divizionara secundă CS Mioveni, iar în ultima etapă de campionat a fost învinsă acasă de Viitorul Constanța (2-3). (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata