Fotbal: Germanul Manuel Neuer, în curând în rândul figurilor de ceară

Portarul Manuel Neuer, campion mondial cu echipa de fotbal a Germaniei și cel mai bun jucător german al anului, își va face în curând intrarea la muzeul de ceară Madame Tussaud din Berlin, a anunțat miercuri conducerea instituției, citată de AFP.

„Manuel Neuer este unul dintre jucătorii de fotbal cei mai populari, iar după Cupa Mondială din Brazilia a devenit figura cea mai solicitată de vizitatorii noștri”, a explicat directoarea muzeului, Sandra Schmalzried, care și-a exprimat însă regretul că nu poate să prezinte întreaga echipă campioană mondială, „dar la 200.000 de euro de jucător, nu este posibil”.

Portarul clubului Bayern Munchen și al „Nationalmannschaft” va trebui să se supună în curând mai multor ședințe de măsurători și fotografii din toate unghiurile, iar 20 de artiști vor lucra apoi timp de patru luni la acest proiect în atelierele casei-mamă, la Londra.

La muzeul Madame Tussaud din Berlin, Neuer se va alătura iluștrilor săi compatrioți Oliver Kahn, predecesorul său între buturile clubului din Munchen și la națională, Mesut Ozil, un alt campion mondial din 2014, și Juergen Klinsmann. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata