Fotbal: Gino Iorgulescu, susţinător al lui Gică Popescu la preşedinţia FRF

Preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), Gino Iorgulescu, şi-a declarat, luni, în mod voalat, susţinerea pentru fostul internaţional Gică Popescu la preşedinţia Federaţiei Române de Fotbal (FRF).

 Iorgulescu a spus ”nu mă implic, dar Gică Popescu are şansele cele mai mari”. Popescu are şi susţinerea actualului preşedinte al FRF, Mircea Sandu.

Gino Iorgulescu i-a permis lui Vasile Avram, şi el candidat la şefia FRF, să îşi împartă programul electoral membrilor Adunării Generale a LPF, care s-a reunit luni în şedinţă extraordinară.

Legat de retragerea lui Mircea Sandu de la conducerea FRF, Iorgulescu a precizat că nu o consideră ”o pierdere”, pentru că speră ca Mircea Sandu să fie preşedinte de onoare şi să ajute şi aşa fotbalul românesc.

”El a renunţat, şi-a dat seama în urmă cu un an şi jumătate-doi că e nevoie de ceva nou. Sandu a făcut multe pentru fotbalul românesc”, a spus Iorgulescu, amintind de investiţiile făcute în timpul când Mircea Sandu a fost preşedinte, reprezentarea în structurile UEFA sau finala Europa League 2012 de la Bucureşti.

Despre alegerile la şefia FRF, programate pe 5 martie, Iorgulescu a mai spus că ”programele candidaţilor sunt importante, dar mai important e ce faci din ele după ce eşti ales”.

În afară de Gică Popescu şi Vasile Avram, un candidat declarat pentru preşedinţia FRF este şi Răzvan Burleanu, preşedintele Federaţiei de Minifotbal din România şi al Federaţiei Europene de Minifotbal. Marcel Puşcaş, Gheorghe Chivorchian sau Patriţiu Abrudan şi-au anunţat şi ei interesul pentru funcţie, dar nu au anunţat oficial o candidatură. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata