Fotbal: Ionel Ganea (Rapid) – ”Obiectivul meu este salvarea echipei de la retrogradare”

Ionel Ganea, noul antrenor al echipei de fotbal Rapid București, a declarat că obiectivul său este ”salvarea echipei de la retrogradare”.

”Obiectivul meu este salvarea echipei de la retrogradare. Contractul meu cu Rapid București are o durată de 12 luni, restul detaliilor sunt confidențiale”, a spus, vineri, Ionel Ganea, în cadrul unei conferințe de presă, care a avut loc la Stadionul Giulești.

Despre jocul cu Steaua de sâmbătă, noul tehnician a spus: ”Noi dorim un rezultat bun. Vreau să învingem Steaua București. Desigur, Steaua este favorită în această confruntare, dar să nu uităm că noi jucăm pe teren propriu”.

Meciul Rapid București — Steaua București, din cadrul primei etape a Ligii I la fotbal, se va disputa sâmbătă, 26 iulie, de la ora 21,00.

Președintele clubului de fotbal Rapid București, Nicolae Manea, care l-a prezentat pe antrenorul Ionel Ganea, a spus la rândul său: ”Eu am mare încredere în Ionel Ganea. El are din acest moment, tot sprijinul meu. Am ales noul tehnician din cadrul unor oameni care sunt alături de Rapid București. Este vorba de Marian Rada, Adrian Iencsi și Ionel Ganea. Comisia care a analizat mai multe ore aceste variante, s-a oprit în final la numele lui Ionel Ganea”.

Președintele clubului de fotbal Rapid București a mai spus că Marian Rada va rămâne director tehnic la clubul din cartierul bucureștean Giulești, fiind gata să ofere lui Ionel Ganea toate informațiile despre jucători, înaintea primelor meciuri din noul campionat intern de fotbal, ediția 2014-2015.

Întrebat de jurnaliști care este situația privind acționariatul clubului, Nicolae Manea a precizat că ”încă nu au fost semnate actele” cu Valerii Moraru. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata