Fotbal: Leo Grozavu, noul antrenor al echipei FC Botoşani

Antrenorul Leo Grozavu va prelua, începând de marţi după-amiază, conducerea tehnică a echipei de fotbal FC Botoşani, a declarat, pentru AGERPRES, preşedintele AFC Botoşani, Cornel Șfaiţer.

Potrivit acestuia, contractul lui Grozavu este valabil pe şase luni, cu posibilitatea de prelungire. El va conţine prime de obiectiv, una dintre ele fiind acordată pentru evitarea retrogradării, iar cealaltă pentru o eventuală calificare pe prima poziţie a clasamentului din play-out.

”Contractul va fi semnat, cel mai probabil, mâine (n.r.—miercuri). În după-amiaza asta (n.r.—marţi după-amiază) va fi la antrenament. E un contract semnat în condiţii normale. E un antrenor pe care ni l-am dorit’, a afirmat Șfaiţer.

Preşedintele AFC Botoşani susţine că avantajul lui Grozavu este acela că ”echipa e creionată de el” şi că ”o cunoaşte bine”.

Grozavu şi-a reziliat marţi contractul cu Gaz Metan Mediaş, echipă pe care a lăsat-o pe primul loc în Seria a II-a a ligii secunde de fotbal la finalul sezonului regulat.

Leo Grozavu a mai antrenat-o pe FC Botoşani la începutul acestui campionat, dar s-a despărţit de echipa bucovineană pe 14 septembrie, când aceasta era pe locul 12 (din 14 echipe), cu 7 puncte după zece etape.

Cristi Pustai a fost demis, vineri, de la FC Botoşani, după o serie de trei înfrângeri consecutive. Formaţia din Botoşani se află pe poziţia cincea din play-out cu 20 de puncte. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata