Fotbal – Liga I: Petrolul Ploieşti – FC Botoşani 3-0

Petrolul Ploiești a învins pe FC Botoșani cu scorul de 3-0 (1-0), luni seara, 28 aprilie, pe teren propriu, în ultima partidă din etapa a 29-a a Ligii I de fotbal.

Filipe Teixeira a deschis scorul (33), iar petroliștii s-au desprins în repriza secundă. Adrian Mutu a marcat primul său gol de la revenirea în Liga I, în min. 71, din penalty, la doar cinci minute de la intrarea sa pe teren. Atacantul Toto Tamuz fusese faultat în careu de Milos Zivkovic. Al treilea gol al gazdelor a fost marcat de Laurențiu Marinescu, în min. 85, din penalty, după ce haitianul Alcenat a fost faultat în careu de portarul Curileac. Marinescu a intrat în minutul 82 pe teren, acesta fiind primul său meci în actuala ediție de campionat, după o accidentare suferită în luna mai a anului trecut.
Petrolul a ratat alte multe ocazii de gol, Tamuz având o bară (79).

Petrolul a ajuns la a treia victorie consecutivă și seria de invincibilitate în campionat a ajuns la 19 meciuri (singurul eșec din campionat, pe 6 octombrie, la Mediaș, 0-1). FC Botoșani a pierdut ultimele trei meciuri jucate în deplasare și a încasat 9 goluri, marcând unul singur. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata