Fotbal – Liga I: Steaua Bucureşti, la prima înfrângere în acest sezon, 0-1 cu FC Vaslui

Steaua Bucureşti a suferit prima sa înfrângere în acest campionat, 0-1 (0-0) cu FC Vaslui, vineri seara, 11 aprilie, pe stadionul ”Steaua”, în etapa a 27-a a Ligii I, după o serie de 28 de partide în care nu a cunoscut eşecul.

Atacantul zimbabwian Mike Temwanjera (85) a fost cel care a marcat golul victoriei pentru FC Vaslui, care inițial anunțase că se va prezenta cu juniorii la partida din Ghencea, iar titularii au făcut deplasare în ultimul moment la Bucureşti. De altfel, în semn de proteste pentru salariile neplătite, vasluienii au intrat pe gazon cu o întârziere de circa 10 minute.

În ciuda problemelor de la FC Vaslui şi a faptului că jucătorii ”galben-verzi” nu s-au antrenat în ultimele zile, fotbaliştii pregătiți de Liviu Ciobotariu au făcut un joc excelent, au arătat determinare şi au luptat pentru fiecare minge, câştigând meritat un meci în care au ratat multe ocazii şi în care Steaua a evoluat dezamăgitor.

Steaua şi-a creat câteva ocazii bune, prin Federico Piovaccari (1, 22), Alex Chipciu (22), iar Andrei Prepeliță a trimis mingea în bară (68), dar s-a semnalizat ofsaid la poziția sa. Liviu Antal a avut ocazii mari de gol în min. 58 şi 78, iar portarul Florin Niță a respins şutul lui Nicolae Muşat (79).

La ”roş-albaştri” a debutat oficial în Liga I internaționalul de juniori Răzvan Grădinaru, intrat la pauză.

Bilanțul direct dintre cele două echipe este acum de 8 victorii pentru Steaua, 6 pentru FC Vaslui şi 4 remize.

Eşecul Stelei poate relansa lupta pentru titlu, dacă Astra va învinge pe Concordia Chiajna şi se va apropia la 7 puncte.

Steaua Bucureşti — FC Vaslui 0-1 (0-0), Stadion ”Steaua” — Bucureşti

A marcat: Mike Temwanjera (85).

Arbitru: Andrei Florin Chivulete (Bucureşti); arbitri asistenți: Miclos Istvan Nagy (Cluj-Napoca), Alexandru Cerei (Cluj-Napoca); arbitri asistenți adiționali: Florin Miron (Bucureşti), Sorin Andrei Antonie (Bucureşti); arbitru de rezervă: Daniel Demetrescu (Râmnicu Vâlcea)

Observator: Aron Huzu (Sibiu) — CCA, Paul Mincu (Bucureşti) — LPF . (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata