Fotbal: Marius Lăcătuş – ”Din actuala generaţie, Marica este preferatul meu”

Marius Lăcătuş, fostul atacant al selecţionatei României şi al echipei Steaua Bucureşti, care împlineşte 50 de ani, a spus că din actuala generaţie, preferatul său este vârful Ciprian Marica.

”Îmi plac Alex Chipciu, Alex Maxim, Vlad Chiricheş, dar, în primul rând, de Marica. Din actuala generaţie, Marica este preferatul meu. Pentru Ciprian am o simpatie aparte de pe vremea când eram secundul lui Iordănescu. Am avut plăcerea să lucrez cu el. Un jucător cu caracter, cu picioarele pe pământ, care poate face multe”, a menţionat Lăcătuş, într-un interviu publicat pe site-ul Federaţiei Române de Fotbal.

Despre echipa naţională, el a spus: ”Dacă ne gândim că urmează preliminariile Euro 2016, ce am văzut cu Argentina este un semn foarte bun. Jucătorii sunt implicaţi, au atitudine, au avut realizări în faţa unor mari fotbalişti. Bine ar fi să trateze orice meci la fel”.

Marius Lăcătuş a transmis şi un mesaj suporterilor români: ”Nu doar celor care sunt fanii mei, ci pentru toţi românii. Îi rog să fie alături de jucători, de echipă, de selecţioner, în momentele mai grele şi să vină în număr mare la orice meci, nu doar la cele importante sau cu adversari celebri”. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata