Fotbal: Marius Şumudică e noul antrenor al echipei Concordia Chiajna

Marius Şumudică este de joi,  13 martie noul antrenor al echipei de fotbal Concordia Chiajna, potrivit site-ului oficial al clubului.

Şumudică a semnat contractul cu gruparea ilfoveană, unde îl va înlocui pe Ionuţ Chirilă, demis miercuri din cauza rezultatelor sub aşteptări.

Marius Şumudică a antrenat ultima oară formaţia Al-Shaab, din Emiratele Arabe Unite (2012-2013). Fostul atacant al echipelor Sportul Studenţesc şi Rapid Bucureşti şi-a început cariera de antrenor la Rocar (2006-2007), după care a mai activat la Dodu Berceni, Inter Gaz Bucureşti, Progresul Bucureşti, Astra Ploieşti, Farul Constanţa, Gloria Bistriţa, Rapid Bucureşti, Kavala (Grecia), Astra Ploieşti, FC Braşov; FC Vaslui şi Universitatea Cluj.

Şumudică găseşte pe Concordia pe locul 10, cu 27 de puncte după 22 de etape.

Doar patru echipe, Steaua Bucureşti, Astra Giurgiu, Pandurii Tg. Jiu şi Gaz Metan Mediaş, nu şi-au schimbat antrenorii în actuala stagiune.

Numărul tehnicienilor care au activat pe prima scenă în sezonul în curs a ajuns la un număr incredibil — 38 (Şumudică inclus, n. red.). Trei tehnicieni au antrenat două echipe din Liga I în acest campionat, Cătălin Anghel, care a început sezonul la Viitorul, iar apoi a preluat pe Săgeata, Ilie Stan, care a debutat în această stagiune la Vaslui şi a încheiat sezonul de toamnă la Braşov, şi Vasile Miriuţă, care a antrenat în prima parte a campionatului pe Ceahlăul, iar din iarnă este tehnicianul echipei CFR Cluj.

FC Braşov, penultima clasată, este cea mai mare consumatoare de antrenori în acest sezon, ajungând la al cincilea tehnician numit.
La al treilea antrenor se află FC Vaslui, CFR Cluj, FC Botoşani, Oţelul, Săgeata Năvodari şi U Cluj.
Un singur străin antrenează în acest sezon în Liga I, germanul Ewald Lienen.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata