Fotbal: Messi a criticat starea gazonului de la Bucureşti

Lionel Messi, căpitanul reprezentativei de fotbal a Argentinei, a acuzat starea gazonului Arenei Naţionale din Bucureşti, după meciul amical încheiat la egalitate, 0-0, în compania selecţionatei României.

„Nu căutăm scuze, însă starea gazonului nu ne-a ajutat să facem un meci mare. Aveam nevoie de două sau trei atingeri ca să controlăm mingea. A fost complicat, însă am reuşit o repriză secundă mai bună decât prima”, a declarat Messi pentru ziariştii argentinieni. „Ar fi trebuit să jucăm rapid, să câştigăm spaţii, însă nu a fost posibil”, a subliniat starul argentinian.

Decarul naţionalei „albiceleste” şi-a lăudat însă coechipierii pentru efortul depus, evidenţiind unitatea grupului de jucători. „Am venit după o perioadă în care nu ne-am văzut. Grupul este fenomenal, ca de obicei. De fiecare dată mai unit, cu gândul la meciurile care urmează. Suntem bine şi nu putem trage mai multe concluzii. Ne dorim ca jocul nostru să crească”, a adăugat Messi.

Atacantul Gonzalo Higuain a precizat, la rândul său, că amicalul cu România a fost util pentru Argentina în vederea Cupei Mondiale 2014. „Ne-a servit drept pregătire pentru Mondial. A fost un egal şi atât. Mai avem încă două jocuri amicale (pe teren propriu, cu Trinidad-Tobato şI Slovenia — n.red), înainte de a pleca în Brazilia. Trebuie să încercăm să le câştigăm”, a precizat jucătorul echipei Napoli. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata