Fotbal: Mutu a primit viză de India

Atacantul român Adrian Mutu, anunțat ca jucător al echipei de fotbal Pune City FC, a postat pe o rețea de socializare dovada faptului că a primit viză pentru India, unde urmează să joace în Superliga acestei țări.

Mutu, liber de contract după ce și-a reziliat înțelegerea cu Petrolul Ploiești, a luat atitudine față de un articol apărut în celebrul cotidian sportiv italian ”La Gazzetta dello Sport” în care se relata că fostul internațional s-a prezentat la ambasada Indiei în stare de ebrietate și i s-a cerut să vină în altă zi, când e treaz.

”Nu înțeleg!! Cum un ziar ca Gazzetta dello Sport poate scrie o astfel de minciună fără să verifice informația”, scrie Mutu pe conturile sale de Facebook Twitter și Instagram.

Potrivit imaginii prezentate de Mutu, viza de muncă a fost acordată la cererea clubului Pune City FC și este valabilă de la data de 10 octombrie până pe 9 aprilie 2015.

FC Pune City debutează marți în Superliga indiană, în deplasare, cu Delhi Dynamos FC. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata