Fotbal: Nicolo Napoli, prezentat ca antrenor al echipei CSMS Iaşi

Italianul Nicolo Napoli a fost prezentat oficial ca antrenor al echipei CSMS Iași, ”lanterna roșie” a Ligii I de fotbal, marți, într-o conferință de presă.

Napoli, un tehnician care a mai activat în fotbalul românesc, îi va avea ca secunzi pe Adrian Kerezsy și pe Benone Dohot, în timp ce preparator fizic rămâne italianul Diego Zizzo, adus în Copou de precedentul antrenor, Ionuț Chirilă.

Nicolo Napoli s-a născut pe 7 februarie 1962, la Palermo, și a jucat ca fundaș la Messina, Cavese, Benevento, Juventus, Cagliari și Reggina. A absolvit apoi celebra școala de antrenori de la Coverciano, iar cele mai însemnate experiențe le-a avut în România, unde a condus pe FC Universitatea Craiova, în patru rânduri (2004, 2007-2009, 2011, 2013-2014), Astra Ploiești (2009-2010) și CS Drobeta Tr, Severin (2012-2013).

”L-am ales pentru că este un profesionist sută la sută și pentru că știe să strângă foarte bine vestiarul. Sunt convins că va face tot ceea ce depinde de el pentru a avea rezultate”, a declarat președintele executiv al clubului ieșean, Florin Prunea.

”Știu în ce situație foarte dificilă se găsește echipa, dar e meseria mea, încerc să fac un lucru bun și să salvez echipa de la retrogradare. Cred că vineri băieții vor face un meci foarte bun. Știu că e un moment delicat și va fi un meci foarte important pentru noi. FC Botoșani e o echipă foarte bună, puternică”, a spus, la rândul său, Nicolo Napoli.

CSMS Iași a început sezonul cu Marius Lăcătuș pe banca tehnică, fosta glorie stelistă rezistând doar cinci etape după ce a promovat echipa în eșalonul de elită. Ionuț Chirilă a preluat echipa din etapa a șasea, dar nu a reușit să obțină decât un punct în următoarele cinci etape (6-10).

CSMS Iași, care se află pe ultimul loc, cu 4 puncte, va întâlni pe FC Botoșani, vineri, de la ora 18,30, în Copou, în etapa a 11-a a Ligii I. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata