Fotbal: Opt candidaţi la funcţia de preşedinte al FRF

Opt persoane au depus dosarele de candidat pentru funcţia de preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal (FRF), la alegerile care vor avea loc în data de 5 martie.

Lista îi cuprinde pe fostul internaţional Gheorghe Popescu, Răzvan Burleanu, preşedintele Federaţiei Române de Minifotbal, Vasile Avram, fost preşedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor, Gheorghe Chivorchian, fost preşedinte al cluburilor FCM Bacău, Ceahlăul şi Poli Timişoara, foştii fotbalişti Marcel Puşcaş, Sorin Răducanu şi Octavian Popescu, precum şi profesorul Paul Zarna.

Termenul limita de depunere a documentelor a fost luni, 17 februarie, ora 24,00, dar acesta a fost prelungit cu încă 48 de ore, pentru eventualele documente expediate prin poşta sau curierat.

”Facem precizarea că orice candidatură transmisa prin intermediul serviciilor poştale sau de curierat trebuie să aibă drept dată de predare a documentelor către respectivul serviciu cel târziu ziua de 17.02.2014”, se arăta pe site-ul oficial al FRF.

Urmează ca toate documentele să fie analizate în cadrul compartimentului juridic al Federaţiei Române de Fotbal. La alegerile programate la data de 5 martie 2014 vor putea sa candideze doar persoanele care au dosarele validate.

Mircea Sandu, actualul preşedinte al FRF, se află în funcţie din august 1990. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata