Fotbal: Paul Papp a semnat pe cinci sezoane cu Steaua

Fotbalistul Paul Papp, eroul naționalei României din meciul cu Irlanda de Nord, în care a marcat o dublă, a semnat pe cinci sezoane cu Steaua București, la care juca de la începutul lui septembrie sub formă de împrumut, a anunțat clubul din Ghencea.

Papp, care fusese împrumutat de la formația italiană Chievo Verona pentru un an, cu opțiune de cumpărare, a semnat o înțelegere valabilă pe cinci sezoane cu Steaua și a declarat că este fericit la această echipă.

Papp, fundaș central sau fundaș dreapta, născut la 11 noiembrie 1989, în Dej, a debutat în fotbalul profesionist la Unirea Dej, iar după doua sezoane a semnat cu FC Botoșani. În 2009 a fost achiziționat de FC Vaslui, la care a rămas până în 2012, perioadă în care a evoluat în 74 de jocuri și a înscris de 6 ori. În urmă cu doi ani a semnat cu Chievo Verona, pentru care a bifat 14 partide și a înscris un gol, iar în a doua parte a sezonului trecut a fost împrumutat la Astra Giurgiu. Papp a îmbrăcat de 12 ori tricoul echipei naționale și a înscris trei goluri. Pentru Steaua, el a marcat două goluri în Liga I.

„Mă simt încrezător că pot face lucruri și mai bune decât până acum. Îmi doream foarte mult să joc la cea mai iubită echipă din Romania și pot spune că mă simt excelent aici! La Steaua am găsit un climat foarte bun pentru a progresa, niște oameni de caracter și foarte multă valoare. Traversez o perioadă cu multe realizări, iar toate acestea au venit după o muncă foarte intensă și cu ajutorul lui Dumnezeu. Sper să nu mă opresc aici, sper sa continuu tot așa, să mă antrenez bine, să progresez, să joc și să dau totul pentru clubul meu. Acest transfer reprezintă încrederea pe care au avut-o în mine oamenii din acest club. Sunt fericit și, totodată, fascinat de Magica Steaua!”, a declarat Papp pentru site-ul Stelei. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata