Fotbal: Piţurcă nu are o ofertă concretă şi nu ştie dacă va pleca de la naţionala României

Selecționerul echipei naționale de fotbal a României, Victor Pițurcă, a declarat, marți seara, la TVR 1, după meciul cu Finlanda (2-0), din preliminariile EURO 2016, că nu are o ofertă concretă și nu știe dacă va pleca de la reprezentativă.

”Nu știu să existe o ofertă. Dacă va apărea ceva care să fie de nerefuzat aș putea pleca. M-aș bucura să existe o ofertă, dar nu știu să fi apărut și sunt sincer când spun asta”, a afirmat Pițurcă.

”Dacă înaintea meciului cu Grecia știam că va veni cineva să discutăm o ofertă, acum nu știu să vină cineva. Sunt anumite discuții ale impresarului meu, dar nu e nimic concret. Nu pot să dau procente dacă voi fi sau nu pe bancă la meciul cu Irlanda de Nord”, a mai spus selecționerul.

”Dacă aș avea o ofertă, președintele Federației Române de Fotbal ar fi primul care ar afla”, a subliniat Pițurcă.

Naționala de fotbal a României a învins formația Finlandei cu scorul de 2-0 (0-0), marți seara, pe stadionul Olimpic din Helsinki, într-un meci din Grupa F a preliminariilor EURO 2016. România s-a impus prin ”dubla” lui Bogdan Stancu (54, 83), ambele goluri din pasele lui Lucian Sânmărtean. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata