Fotbal: Răzvan Burleanu – ”Mircea Sandu este un capitol închis pentru mine”

Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal, a declarat, luni, că Mircea Sandu este un capitol închis pentru el.

”Mircea Sandu este un capitol închis pentru mine. Legat de renta sa viageră, salut decizia lui Mircea Sandu de a renunța la acest contract megaloman”, a arătat Răzvan Burleanu, în cadrul unei conferințe de presă.

Răzvan Burleanu a mai declarat că în viitor, ”în construcția de lângă sediul FRF, unde Mircea Sandu avea sediul ca președinte de onoare, va activa Academia Națională pentru Dezvoltare Fotbalistică”.

Întrebat dacă nu își dorește ca selecționerul Victor Pițurcă să cheme la echipa națională jucători în formă, precum Adrian Mutu, ori Lucian Sânmărtean, Răzvan Burleanu a spus: ”Desigur, noi ne dorim rezultate cât mai bune pentru echipa națională a României, dar selecția o face doar Victor Pițurcă. Președintele federației nu face recomandări selecționerilor de la echipele naționale”.

Președintele FRF a mai arătat: ”Vreau pentru echipele românești un parcurs cât mai lung în cupele europene. Asta din două motive. În primul rând este asigurată vizibilitatea, iar apoi se adună puncte pentru țara noastră”.

În cadrul întâlnirii cu jurnaliștii, președintele Federației Române de Fotbal a salutat victoria echipei naționale de tineret Under-21 a României, în fața Italiei, dar și cele două victorii cu 3-2 ale reprezentativei sub 18 ani a României (U18) în fața selecționatei similare a Macedoniei. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata