Fotbal: Răzvan Burleanu nu va semna o petiţie pentru graţierea lui Gică Popescu

Noul preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a declarat vineri că nu va semna o petiţie pentru graţierea fostului internaţional Gică Popescu, aflat în închisoare.

”Nu voi semna această petiţie. Consider că decizia justiţiei este un act normal, mă refer la bunul mers al societăţii noastre şi la eficientizarea modului în care trebuie să funcţioneze statul de drept în România. Cu toată supărarea pentru foştii colegi ai domnului Gheorghe Popescu, nu voi semna o asemenea petiţie”, a afirmat Burleanu, întrebat dacă se va alătura personalităţilor publice care susţin eliberarea lui Popescu.

Judecătorii Curţii de Apel Bucureşti l-au condamnat marţi pe Gheorghe Popescu la 3 ani, o lună şi zece zile de închisoare cu executare, în dosarul transferurilor. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
2 Comentarii
  1. Eugen spune

    Toata stima pentru ceea ce a facut in trecut Gica Popescu, dar fiecare, fara exceptie, trebuie sa raspunda pentru faptele lui

  2. Tomica cel vechi spune

    Asa-i buna, a facut-o de oaie, a fost prins cu cioara in caciula, are o sentinta definitiva si acuma se gasesc unii milosi sau interesati care hop-top cer gratiere! Da de ce? Ca a fost international, ca este o valoare sportiva, etc., etc., etc.? Ca a jucat fotbal? S-apoi ce? Nu este singurul! Daca este o valoare atunci sa se comporte ca atare, sa nu bage mana in sacul altuia. Daca s-a amestecat in afaceri murdare s-a dus valoarea! Constitutia nu spune nicaieri ca daca a fost ceva, cumva, undeva este mai presus de altii in fata legii! Gratierea se face pe criterii umanitare nu pe faima! Si dupa ce a facut macar o parte din pedeapsa! Punct!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata