Fotbal: Răzvan Lucescu, noul antrenor al Petrolului, a semnat un contract valabil până în vara lui 2015

Răzvan Lucescu este noul antrenor al Petrolului Ploieşti, acesta semnând un angajament valabil până în vara anului 2015, informează, marţi, site-ul oficial al grupării ploieştene.

Conform sursei citate, Petrolul Ploieşti este a treia formaţie din Liga I pe care tehnicianul o pregăteşte după FC Braşov şi Rapid Bucureşti, la ambele având câte două mandate.

Răzvan Lucescu revine în fotbalul românesc după ce ultima dată a antrenat pe El-Jaish, în Qatar.

‘Eu nu aveam de gând să revin până la vară, voiam să mai stau. Pentru mine a fost o experienţă fantastică din toate punctele de vedere. În situaţia în care Cosmin (Contra—n.r.) a plecat la mai bine, mi-am schimbat ideea, am spus OK, pot să ajut. Am semnat pentru un an şi jumătate cu posibilitatea ca la finalul sezonului oficial să ne aşezăm la masă vedem, să vorbim şi să vedem dacă mai continuăm’, a declarat fostul selecţioner al naţionalei României într-o conferinţă de presă care este în curs de desfăşurare.

Cu o experienţă de peste un deceniu în cariera de antrenor, Răzvan Lucescu are în palmares două Cupe ale României, câştigate cu Rapid (2006 şi 2007), şi un sfert de finală în Cupa UEFA, tot pe vremea când se găsea la timona giuleştenilor, se mai arată pe site-ul oficial al Petrolului.

Fostul antrenor al grupării, Cosmin Contra, a renunţat la funcţia pe care o deţinea la echipa de fotbal Petrolul Ploieşti, în favoarea unei cariere în Spania. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata