Fotbal: Şase candidaţi confirmaţi la alegerile pentru preşedinţia FRF

Şase candidaţi, Gică Popescu, Răzvan Burleanu, Sorin Răducanu, Gheorghe Chivorchian, Vasile Avram şi Marcel Puşcaş, au rămas în cursa pentru postul de preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal, la alegerile care vor avea loc în data de 5 martie, după ce Comisia de validare a candidaturilor la preşedinţia FRF a respins vineri dosarele lui Octavian Popescu şi Paul Zarna.

Comisia, care a validat joi candidaturile lui Gheorghe Popescu, Răzvan Burleanu şi Sorin Răducanu, iar vineri pe ale lui Gheorghe Chivorchian, Vasile Avram şi Marcel Puşcaş, a respins vineri candidatura fostului fotbalist Octavian Popescu, deoarece ”n-a avut nicio propunere din partea vreunui membru afiliat şi, în plus, nu a prezentat programul strategic privind organizarea şi dezvoltarea activităţii fotbalistice”, în timp ce Paul Zarna ”nu a făcut dovada îndeplinirii condiţiei prevăzută de art. 37, alin. 3, lit B din Statutul FRF”, precizează Federaţia Română de Fotbal.

Dacă Octavian Popescu s-a prezentat personal la sediul FRF, Gheorghe Chivorchian, Vasile Avram şi Marcel Puşcaş au fost prezenţi prin împuterniciţi, iar Paul Zarna nici nu s-a prezentat şi nici nu a trimis vreun împuternicit.

Comisia de validare a candidaturilor la preşedinţia FRF, în perspectiva Adunării Generale de alegeri din data de 5 martie, a fost formată din avocaţii Dorin Silviu Sabău, preşedintele Comisiei de Recurs a FRF, Gabriel Manu, preşedintele Camerei Naţionale de Soluţionare a Litigiilor a FRF, Daniel Cernat Marin, preşedintele Comisiei de Disciplină a FRF, şi din Adrian Stângaciu, Directorul Direcţiei Juridice a FRF. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata