Fotbal: Steaua, amendată cu 60.000 de lei şi sancţionată să joace două partide fără spectatori

Echipa Steaua București a fost amendată cu suma de 60.000 de lei și sancționată de Comisia de Disciplină a Federației Române de Fotbal să dispute două meciuri pe teren propriu fără spectatori, după incidentele de la meciul cu FC Brașov (3-0), disputat luni seara, în Ghencea, în cadrul etapei a 29-a a Ligii I.

Fundașul Marius Constantin (FC Brașov), eliminat pentru gesturi obscene la adresa spectatorilor, a primit o suspendare de trei etape și a fost amendat cu 3.000 de lei.

Steaua va juca fără spectatori meciurile cu Corona Brașov (etapa a 30-a, 5 mai) și Pandurii Tg. Jiu (etapa a 32-a, 12 mai), astfel că singura partidă cu spectatori în tribune a campioanei va fi în ultima rundă, cu Oțelul Galați.

Fundașul Paul Papp (Astra Giurgiu) a fost suspendat două etape și amendat cu 3.000 de lei în urma cartonașului roșu primit la partida cu CFR Cluj (1-0).

Fundașii Ricardo Cadu (CFR Cluj), Cesar Ortiz Puentenueva (FC Vaslui), Iulian Mamele (Pandurii Tg. Jiu) și atacantul Adrian Mărkuș (Gaz Metan Mediaș), toți eliminați în runda a 29-a, au fost suspendați câte un meci și amendați cu 740 de lei fiecare. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata