Fotbalistul Carlo Costly acuză comportamentul dictatorial al lui Porumboiu

– Jucătorul Carlo Costly susţine că finanţatorul echipei FC Vaslui, Adrian Porumboiu, nu-şi respectă angajamentele financiare şi are un comportament dictatorial

– Costly mai spune că va depune un memoriu la FIFA împotriva finanţatorului echipei moldovene

Într-un interviu acordat publicaţiei Prosport, jucătorul hondurian Carlo Costly, legitimat la echipa FC Vaslui, al cărei finanţator este Adrian Porumboiu, acuză comportamentul dictatorial al fostului mare arbitru internaţional şi susţine că are de primit sume mari de bani de la Porumboiu.

Costly spune că nu şi-a mai primit banii din luna aprilie, nu i s-a achitat prima de instalare şi nici operaţia şi tramentele pe care le-a făcut după accidentarea de la finalul campionatului. Mai mult, în încercarea de a rezolva aceste probleme, el susţine că a venit săptămâna trecută în România pentru a se întâlni cu Porumboiu, dar finanţatorul vasluian i-ar fi vorbit foarte urât şi nu s-a ajuns la niciun acord.

“…Porumboiu e cel mai încăpăţânat, înfumurat şi orgolios patron de fotbal. Ne-a vorbit foarte urât, şi mie, şi impresarului, şi n-am ajuns la niciun acord. Îşi bate joc de toţi oamenii lui…”, afirmă Costly în interviul citat.

Jucătorul din Honduras, care mai are trei ani de contract cu gruparea lui Porumboiu, a susţinut că va depune memoriu la FIFA, în încercarea de a deveni jucător liber.

În replică, Adrian Porumboiu spune că era plecat din ţară în ziua în care Costly susţine că s-au întâlnit pentru a pune la punct detaliile încetării colaborării.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata