Gabriel Oprea: În România este stabilitate, în comparaţie cu alte ţări

Preşedintele executiv al UNPR, Gabriel Oprea, a declarat miercuri, 26 mai, că măsurile de austeritate anunţate de Guvern sunt grele, dar necesare, şi că ele vor duce, în cele din urmă, la relansarea economiei.

„Este momentul să fim bărbaţi de stat, să ne unim, toţi românii în momente grele, de-a lungul istoriei, s-au unit. Nimeni, niciun om politic nu are voie să tropăie de bucurie sau să-şi frece mâinile că în România, astăzi, este greu. Ba din contră, trebuie să ne unim cu toţii, fiindcă interesul naţional al României este să depăşim această criză economică”, a spus Gabriel Oprea, la finalul întrunirii de la Palatul Victoria a Coaliţiei de guvernare.

El a arătat că în timp ce în unele ţări nu se plătesc salarii, pensii şi este anarhie, în România este stabilitate.

„Este un moment foarte greu pentru România, poate cel mai greu moment din ultimii 20 de ani. Mă uitam puţin în jur şi vedem că se iau măsuri peste tot, state puternice şi dezvoltate, mult mai puternice decât România iau măsuri severe de austeritate.

În alte ţări nu se plătesc salariile, pensiile şi este anarhie, în România este stabilitate. Aceasta este, de fapt, şi raţiunea pentru care UNPR sprijină Guvernul, sprijină total Guvernul, pe primul-ministru”, a declarat Gabriel Oprea.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata