Gabriela Firea se delimitează de cei care discută despre schimbări în PSD: Nu sunt la Cex-ul paralel

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, se delimitează de cei care discută, luni seara, la Parlament despre rezultatul alegerilor prezidențiale și schimbări în PSD. „Nu sunt la Cex-ul paralel”, a spus Firea pe Facebook.

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a scris, luni seara, pe Facebook, că este acasă, cu familia, nu „la Cex-ul paralel”.

„Sunt acasă, cu familia, ca orice mamă neparalelă cu familia ei… nu sunt la “Cex-ul paralel” de la Parlament, cum titrează unele site-uri. Când am ceva de spus, nu mă ascund, nu mă sfiesc”, a scris Firea.

Peste 20 de lideri ai organizațiilor PSD din țară participă, luni seara, la întâlnirea organizată de Marcel Ciolacu la Parlament pentru a discuta rezultatul alegerilor prezidențiale și schimbări în partid, au declarat surse social-democrate pentru MEDIAFAX.

Potrivit surselor citate, printre cei prezenți la întrevedere se numără Niculae Bădălău – PSD Giurgiu, Paul Stănescu – actual vicepreședinte și fost lider PSD Olt, Dan Nica – PSD Galați, Horia Teodorescu – PSD Tulcea, Marian Oprișan – PSD Vrancea și Ionel Arsene – lider PSD Neamț.

Viorica Dăncilă ar urma să-și anunțe colegii de partid, marți seara la Comitetul Executiv, că va demisiona de la șefia PSD, au declarat surse politice, pentru MEDIAFAX. Dăncilă va primi în schimb șefia PSD Teleorman și a organizației de femei.

Funcția de președinte interimar până la Congresul PSD va fi cel mai probabil Marcel Ciolacu. Acesta din urmă a și anunțat de altfel, luni seara pe Facebook, că se va întâlni cu președinții organizațiilor din țară, după ce a avut o întrevedere și cu Viorica Dăncilă.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata