Gabriela Firea, susţinută de PSD în cursa pentru Primăria Capitalei

Senatoarea Gabriela Firea este susţinută de colegii din PSD în cursa pentru Primăria Capitalei, după cum a anunţat liderul partidului, Liviu Dragnea, într-o postare pe Facebook.

Dragnea a publicat fotografii cu echipa susţinută de PSD la alegerile locale pentru Primăria Capitalei şi cele şase sectoare.

„Doamna Firea va avea posiblitatea în perioada următoare, până la alegeri, să prezinte bucureştenilor care sunt proiectele dumneaei şi ale echipei sale susținute şi de PSD pentru Capitală. (…) Am avut în ultimele zile discuții cu colegii de la UNPR, la sectorul 2 vom merge în alegeri pe liste comune cu dl Onțanu şi îl vom susține pentru primăria sectorului 2”, a precizat Dragnea.

În ceea ce priveşte discuțiile avute în ultimele două luni cu ALDE şi UNPR, a adăugat Dragnea, interesul major al PSD a fost să găsească soluția pentru a obține majoritate în Consiliul General.

„PSD nu face alianță nici cu PMP, nici cu M10, M8, M5, nici cu PNL. PSD vrea să facă majoritate în Consiliul General cu ALDE şi cu UNPR”, a arătat preşedintele PSD.(Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata