Galaţi: Primarul Marius Stan a demisionat din funcţia de vicepreşedinte PNL

Primarul municipiului Galați, Marius Stan, a anunțat, marți, printr-o declarație de presă, că a demisionat din funcția de vicepreședinte PNL și că alături de colegi va participa la organizarea congresului partidului.

„În calitate de vicepreședinte al PNL îmi asum și eu rezultatul nesatisfăcător obținut de partid în întreaga țară. De aceea, împreună cu întreaga conducere a PNL, am demisionat din funcția de vicepreședinte și, alături de colegi, vom pregăti congresul partidului pentru alegerea unei noi conduceri”, se spune în declarația politică.

Marius Stan a reamintit că nu s-a implicat în campania electorală pentru că organizația locală nu l-a consultat în privința candidaturilor.

„Cât privește rezultatele obținute de PNL la nivelul Galațiului, vă reamintesc că am anunțat de la bun început faptul că nu mă voi implica în campania electorală a candidaților propuși de organizația locală, fiindcă nu mă reprezintă și nu am fost consultat, așa cum era firesc în calitatea mea de vicepreședinte național, atunci când au fost desemnați. Rezultatele extrem de slabe obținute de PNL la nivelul municipiului Galați trebuie imputate, în opinia mea, organizației municipale a partidului, care are un președinte (senatorul Paul Ichim — n.r) și un birou politic ce nu au fost în stare să își mobilizeze electoratul așa cum ar trebui pentru a atinge ținta fixată pentru acest scrutin. Cred că este un moment bun de reflecție pentru conducerea PNL Galați, atât la nivel municipal, cât și județean, să cântărească obiectiv cât valorează organizația fără aportul primarului”, a precizat Stan.

La alegerile europarlamentare, PNL Galați a ocupat locul doi la nivel județean, cu 16,9%, și patru la nivel municipal cu doar 8,89%. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
1 Comentariu
  1. Tomica cel vechi spune

    Hai sa fim seriosi! Ni se serveste un circ de proasta calitate care nu pacaleste pe nimeni! Ce fel de demisii de mucava atunci cand tot cei vechi au ramas la butoane? Ba mai mult, isi permit sa ia niste hotarari esentiale ca si acea tradare ordinara a electoratului ca trecerea la ppe, dusmanul inveterat al Romaniei? D-le antonescu, v-ati straduit mult ca sa ajungeti in galeria presedintilor nomina odiosa ale PNL! Si ati reusit din plin! Vorbele mestesugite nu acopera faptele. Nu pot intelege cum masa membrilor de rand ai PNL permite ca un om impreuna cu gasca lui sa-si bata joc de istoria si renumele acestui partid?! Treziti-va oameni buni pana nu-i prea tarziu si maturati-i pe epigoni in lada de gunoi a istoriei!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata