GastroPan: Tortul Anului 2015-blatul din bezea cu nucă şi mac, cremele din roşii şi din grâu

20

La actuala ediție a GastroPan, cofetăria VIPP FASHION din Bârlad a câștigat și alte premii: premiul I la patiserie, cu cozonacii uriași făcuți după ‘rețeta bunicii’, și Locul III la Tort Vintage.

‘Dacă am fi fost mai vigilenți cu macheta, sunt convinsă că am fi câștigat locul I. Asta ne motivează ca la anul să luăm Locul I și la această secțiune. Am vrut să mai demonstrăm că deși suntem la Bârlad, un oraș mic, printre cele mai sărace din România, cu 10% șomaj, am reușit să facem performanță și să educăm cumpărătorii că mai bine cumpără un produs de calitate, făcut din materii prime excepționale, decât să cumpere multe produse ieftine, de o calitate îndoielnică‘, a arătat Ada Elena Cazacu.

Directorul de comunicare al GastroPan, Daniel Maior, a declarat că majoritatea concursurilor GastroPan 2015 și-au stabilit în majoritate câștigătorii.

Astfel pe lângă Tortul Anului 2015, câștigat de Filip Ana Maria Claudia de la VIPP FASHION Bârlad, Locul II i-a revenit lui Râpa Alexandru din Satu Mare, de la Fantezia Decor, iar Locul III — Ibrean Adriana de la Clarion SRL din Câmpina.

La categoria ‘Creație artistică în pastă de zahăr‘ , Locul I a fost câștigat de Bâlea Lidia de la LIDI Sweets din Codlea, Locul II — Dobrescu Daniela de la Delice International din Câmpina și Locul III — Cazacu Elena Ada de la VIPP FASHION Bârlad.

La ‘Creație artistică în ISOMALT’, adică zahăr tras, suflat și turnat — Locul I — Toma Mihaela Gabriela de la Clarion Câmpina, Locul II — Dobrescu Daniela de la Delice International Câmpina și Locul III — Morar Cornel Constantin de la Clarion Câmpina.

La Panificație-Patiserie, Trofeul Pâinea Anului 2015 a fost câștigat de Ilincă Camelia e la Vel Pitar, Locul II — de Simac Viorel de la Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare și Locul III — de Bocsko Rozalia de la Primula SRL.

La Categoria Creație artistică în aluat de panificație, Locul I Berszan Bela de la Firma Dioszegi din Sf. Gheorghe, Locul II — Tokes Tibor, Brutăria Eldi Mureș, Locul III — Mihu Ciprian, Brutăria Frontera.

La Categoria patiserie,Locul I — Cazacu Elena Ada de la VIPP FASHION, Locul II — Szabo Zsolt de la Brutăria Eldi și Locul III — Csibi Iuliana, Harmopan Miercurea Ciuc. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

 


Urmăriți FINANCIARUL.RO și pe Google News